Mennyezet hűtés-fűtés

2023. április 24., hétfő

Mennyezet hűtés-fűtés


MENNYEZETFŰTÉS ÉS MENNYEZETHŰTÉS 


A felületfűtések egyik lehetséges megoldása. A mennyezet a helyiségeink fűtésére és hűtésére is jól használható és önálló fűtésként -hűtésként is megállja a helyét (nincs szükség padlófűtésre, de kényelmi okokból leggyakrabban mégis kombinálják a kettőt).

A mennyezet ideális választás, mert többnyire szabad, nem takarják bútorok és egyéb használati tárgyak és a köz vélekedéssel ellentétben (mivel sugárzó fűtésről van szó és nem a felszálló meleg levegő elvén működik) fentről lefelé is kiválóan működik a fűtés.

A mennyezetfűtés -hűtés kialakítására a födém kialakításától függően több féle megoldás közül választhatunk. A választás főbb szempontjai a szükséges fűtési és hűtési teljesítmény, a szerelés gyorsasága, a mennyezet felületének nagysága és az ár lehetnek.

Akkor sincs nagy gond, ha valamit szeretnénk felfúrni a falra. Az erre szolgáló hőérzékeny fólia kirajzolja nekünk a falban futó csövek helyét, így azok könnyen elkerülhetők. 

FENNTARTHATÓ FŰTÉS ÉS HŰTÉS


A felületfűtések pont abban az alacsony hőmérséklettartományban működnek, amelyben az energiát a leghatékonyabban felhasználó hőtermelők (pl. hőszivattyú, kondenzációs gázkazán) is működnek. A kettő együtt teszi igazán fenntarthatóvá, alacsony energiával működtethetővé a fűtést-hűtést.

ISMERJE MEG MENNYEZETEN ALKALMAZHATÓ MEGOLDÁSAINKAT

FÖDÉMFŰTÉS ÉS HŰTÉS

ÁLMENNYEZETI FÉMPANEL

GIPSZKARTONOS FŰTÉS ÉS HŰTÉS


További információ : 06 304554 000

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © 2016 Profibau Team Kft. Minden jog fenntartva