Medencék

2016. január 30., szombat

Medencék


Az elmúlt években, hazánkban egyre inkább elterjedtek az úszómedencék, egyre több családi házban megtalálhatóak valamilyen formában. Létezik csempés-, lemezfalú-, polipropilén-, poliészter-, valamint fóliás úszómedence.


FÓLIÁS MEDENCE ÉPÍTÉS

A zsalukő elemekből felépülő medence az egyik legközkedveltebb medencetípus, a vasbeton alapra zsalukövekből építik fel az oldalfalat, melyre vakolás és bélelés után felkerül a fólia.

Többféle forma alakítható ki, illetve sokféle színkombináció is választható hozzá. Rendkívül erős szerkezetű, hosszú élettartamú megoldás. Minden fóliához 10év vízzárás garanciát vállal a gyártó (az általános élettartam 14-17év). Ennyi idő elteltével ajánlott a medencét újrafóliázni, mely az élettartamot ismét 10+ évvel növeli.

A fóliát hegesztéssel és ragasztással rögzítjük egymáshoz. A medence felületéhez nincsenek hozzáragasztva, hanem a medence peremén speciális rögzítési móddal vannak felhelyezve. A fóliázásnál a szakértelem mellett, nagyon fontos tényező a fólia minősége, ezért erről minden esetben alaposan tájékozódjanak.


MEDENCE FELÚJÍTÁS

· Régi medencéjéből az Ön ízlése szerint rövid idő alatt újat varázsolunk, mely kertjének és házának építészeti megoldásához teljesen igazodik, és esztétikailag illik. Valamint ha az úszómedence vízzáróságát elveszítette, utólagos fóliaburkolással felújítjuk azt, ezzel elnyeri új fényét, formáját, és természetesen a 100%-os szigetelését a talajjal szemben.


Medencék és gépészet, vízforgató

Egy szép, tiszta úszómedence mellől elengedhetetlen egy jól működő vízforgató rendszer. Segítségével az Ön medencéjének szépsége és tisztasága garantált. Szűrő-forgató rendszerből is több fajta létezik, van papírszűrős, homokszűrős, filteres. Ezek közül a homokszűrős rendszer a legkedveltebb, mert e rendszer segítségével tartható legtisztábban a medence. Megfelelő vízforgatás és kezelés esetén a medence vizének minősége akár 4-5 évig is használatra alkalmas maradhat. A vízforgató rendszeren kívül, a medence gépészete tartalmazhat még számos más egyéb dolgot is (extrákat).


Medencék tisztítása, karbantartása

A medencetulajdonosok körében nagy gondot jelent a medence tisztán tartása, karbantartása. Ez abból adódik, hogy nincs rá idő és nem rendelkeznek kellő szaktudással. Legfőbb problémát az algásodás és a medencék alján lévő lerakódás okozza, mert ennek az eltakarítása időigényes.

Keresse fel üzletünket!

Ha medencét szeretne. - segítünk megtervezni a medencéjét

- kivitelezésben, felújításban is segítségére állunk

Üzletünkben forgalmazunk medence tisztító vegyszereket, algaölőt, pH -, téliesítő folyadékot, , klór granulátumot, kombi klór tablettát.
Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © 2016 Profibau Team Kft. Minden jog fenntartva